Biludlejning Bad Hersfeld

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 179 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 633 anmeldelser

Bad Hersfeld Biludlejning

Biludlejning i Bad Hersfeld | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Bad Hersfeld, Tyskland

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Bad Hersfeld, Tyskland. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Bad Hersfeld, Tyskland.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Bad Hersfeld Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Bad Hersfeld, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Bad Hersfeld Tyskland Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Bad Hersfeld - Vælg din placering i citatboks

by
 • Bad - Hersfeld Biludlejning

  Bad Hersfeld Biludlejning &rejseinformation

  Alderkrav i Bad Hersfeld
  Minimumsalderen for at leje en bil er 21, men mange biludlejningsfirmaer anvender et ungt chaufførgebyr for chauffører i alderen 21-24. Unge chauffører kan for det meste leje mini- eller kompakte bilgrupper. Den maksimale alder afhænger af biludlejningsfirmaet. Tjek de detaljerede lejebetingelser for alderspolitikken.

  Obligatoriske dokumenter til leje af bil
  For at leje en bil skal du have din kørekort mindst 1 år, et gyldigt id-kort eller pas og et kreditkort i hoveddriverens navn. Nogle steder kræver også en international kørekort. Tjek din lokale politistation eller trafikkontor for at få flere oplysninger om, hvordan du får en international kørekort.

  Intet kreditkortgebyr er for annullering i Bad Hersfeld
  Du kan annullere din reservation indtil 7 dage efter du har bestilt den. Hvis din udlejning starter på mindre end 7 dage, kan du annullere i op til 48 timer før lejen starter.Vi opkræver ikke noget kreditkort eller reservationsgebyr.

  Biludlejning begrænsninger i Bad Hersfeld
  Fra vejen, på is, er ubrede floder og / eller vandløb uden grænser med en lejet bil. Selv med en 4x4 bil. Rådgive det lokale udlejningsfirma, hvis der er nogen begrænsninger.

  Hvor skal du parkere din lejede bil i Bad Hersfeld
  Vi anbefaler at parkere din lejede bil på et sikkert sted som f.eks. En garage. Dette er sikrere for dig og din lejede bil. Nogle gange er der mulighed for at parkere din lejede bil i udkanten af ​​byen eller rejse derfra med offentlig transport. Dette vil spare dig for de dyre omkostninger ved parkering i byens centrum.

  Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
    Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller