Biludlejning Faro

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Faro Biludlejning

Biludlejning i Faro | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Faro, Portugal

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Faro, Portugal. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Faro, Portugal.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Faro Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Faro, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Faro Portugal Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Faro - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Faro - Lufthavn Biludlejning [FAO]
  by
  • Faro - Centrum Biludlejning
  • Faro - Gambelas Biludlejning
  • Faro - Montenegro Biludlejning

  Faro Biludlejning &rejseinformation

  Familie udlejningsbiler
  Hvis du vælger at rejse med din familie, vil du ikke ende med en lille bil, der er fuldt pakket med din bagage. Det kan være mere behageligt for alle at leje en lidt større bil til at passe til hele din bagage og passe i ethvert barn / barnestol / boostere for bedre beskyttelse.

  Faro huslejer
  Rentalcargroup sammenligner lejepriser for Faro. Da vi arbejder med større biludlejningsfirmaer, garanteres kvaliteten af ​​bilerne. Ligesom dette får du de bedste biludlejningspriser.

  Leje en bil til særlige lejligheder
  Rejser til en arbejdskonvention eller bare besøger din mor? Vi tilbyder flere forskellige typer biler på vores hjemmeside. Fra små økonomiske biler til store 9 pladser.Der er en udlejningsbil til enhver lejlighed. Tjek vores hjemmeside for de bedste priser.

  Biludlejning begrænsninger i Faro
  Fra vejen, på is, er ubrede floder og / eller vandløb uden grænser med en lejet bil. Selv med en 4x4 bil. Rådgive det lokale udlejningsfirma, hvis der er nogen begrænsninger.

  Hvor skal du parkere din lejede bil i Faro
  Vi anbefaler at parkere din lejede bil på et sikkert sted som f.eks. En garage. Dette er sikrere for dig og din lejede bil. Nogle gange er der mulighed for at parkere din lejede bil i udkanten af ​​byen eller rejse derfra med offentlig transport. Dette vil spare dig for de dyre omkostninger ved parkering i byens centrum.

  Biludlejning Anmeldelser

  Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Faro Biludlejning med et gennemsnit på 9.07 baseret på 45 ratings.

  Anmeldt af:
  Selskab:

  Mr robert
  Portugal Av RentaCar

  Rentalcargroup Service:

  AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

  4

  April 01, 2017

  Alt er i orden

  Anmeldt af:
  Selskab:

  Mr Michel
  Airauto

  Rentalcargroup Service:

  AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

  5

  March 29, 2017

  Companyâ © © Sommer Leje På Toppen ...

  © efficacitÃ, hurtighed ©, © enkelhed, venlighed.

  Anmeldt af:
  Selskab:

  Mr Harrie
  Portugal Av RentaCar

  Rentalcargroup Service:

  AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

  5

  March 29, 2017

  Synd, at den første bil, fiat punto der rattlede, skal gå fra manta rota til faro.rnså smidigt

  Anmeldt af:
  Selskab:

  Mr Brian
  CarTrawler

  Rentalcargroup Service:

  AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

  4

  February 24, 2017

  Lufthavnsskat

  Discovery car rental forsøgte meget svært at udtrække yderligere 50 euro fra mig som lufthavnsafgift. chapen før jeg betalte dette. min voucher angav klart, at dette var dækket af lejen og som en meget regelmæssig biludlejning lejer jeg stod min jord og de til sidst tilbage. min bekymring er mange ville ikke. jeg har aldrig hørt om en lufthavn biludlejning skat før og på 50 euro dette er et stort beløb givet værdien af ​​den faktiske leje, som var kun 51 euro. prisen var stor, som var papirarbejdet og bilen fremragende så meget glad. jeg er bare meget bekymret nu på ekstra skatter og gebyrer biludlejningsselskaber forsøger at opkræve ved ankomsten. det er en komplet rip off.

  Anmeldt af:
  Selskab:

  Mr ERIC
  Sixts

  Rentalcargroup Service:

  AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

  5

  February 23, 2017

  Næsten Perfekt

  For et længere ophold i portugal er prisen lav, som planlagt på hjemmesiden, bilen er helt ny og den personlige af selskabet er meget nyttigt.rnskadesafkaldet er det laveste af de overordnede virksomheder samt forsigtigheden. skrivebordet er inde i lufthavnen.rnhvad ellers ?

  Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
    Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller