Biludlejning Zadar

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Zadar Biludlejning

Biludlejning i Zadar | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Zadar, Kroatien

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Zadar, Kroatien. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Zadar, Kroatien.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Zadar Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Zadar, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Zadar Kroatien Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Zadar - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Zadar - Lufthavn Biludlejning [ZAD]
  Jernbanestation
  • Zadar - Jernbanestation Biludlejning
   Havn
   • Zadar - Port Biludlejning
    by
    • Zadar - Centrum Biludlejning
    • Zadar - Hotel Levering Biludlejning
    • Zadar - Main Busstation Biludlejning

    Zadar Biludlejning &rejseinformation

    Elektroniske Toll-enheder i Zadar
    Tollveje er meget almindelige i mange lande. Du kan betale dem med kontanter eller kreditkort / betalingskort. Nogle gange tilbyder biludlejningsfirmaer elektroniske betalingsanordninger for automatisk at foretage elektroniske betalinger med dit kreditkort. Dette er en meget nem måde at overføre enhver Toll Barrier. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se, om dette tilbydes.

    Hvor kan jeg gå med min lejede bil
    Du er fri til at køre, hvor du vil med din lejede bil, så længe du holder dig til de lokale trafikregler / love. Vær en ansvarlig chauffør og ikke fart med din lejede bil. Dette kan forhindre ubehagelige overraskelser som hurtigere billetter eller endda ulykker.Husk at ikke alle udlejningsfirmaer tillader deres biler at blive taget på en færge. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se, om der er nogen begrænsninger.

    Fly og kør
    Uanset om du tager på forretningsrejse eller rejser til fritid; i lufthavnen kan du starte din leje lige efter at du har taget af flyet. Vi har udlejningsbiler på alle større lufthavne. Tjek vores hjemmeside for de bedste priser.

    Obligatoriske dokumenter til leje af bil
    For at leje en bil skal du have din kørekort mindst 1 år, et gyldigt id-kort eller pas og et kreditkort i hoveddriverens navn. Nogle steder kræver også en international kørekort. Tjek din lokale politistation eller trafikkontor for at få flere oplysninger om, hvordan du får en international kørekort.

    Populære destinationer
    Leje en bil i Zadar er let. Du kan finde ud af, hvem der har de bedre priser på vores hjemmeside. En bil til dig alene eller når du rejser med 6 personer, er der altid den rigtige lejebil til dig.

    Biludlejning Anmeldelser

    Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Zadar Biludlejning med et gennemsnit på 9.41 baseret på 17 ratings.

    Anmeldt af:
    Selskab:

    Mr Michael Borre
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup Service:

    AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

    4

    July 11, 2015

    Tegn

    Det var ikke så nemt at finde dit kontor i lufthavnen.rnvi anbefaler bedre tegn til at hjælpe kunderne.rnalt andet var perfekt!rnmeget flink fyr at snakke med!

    Anmeldt af:
    Selskab:

    Ms Susana
    Croatia Avant Car

    Rentalcargroup Service:

    AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

    4

    June 25, 2015

    Store! Bare En Lille Detalje ...

    God eftermiddag,rnrnsamlet var min erfaring stor! elskede bilen og alle var virkelig rart og hjælpsomme i avant car.rnden eneste tror jeg ville ændre i deres normale procedurer var det faktum, at den endelige pris, jeg foredragte, jeg skulle betale, ikke var faktisk den endelige pris, fordi forsikringen ikke var medtaget. godt, det var ikke dyrt, men for kunder, der ønsker at leje længere, kunne det være sådan en ikke så god overraskelse!

    Anmeldt af:
    Selskab:

    Mr Christian
    Right Cars

    Rentalcargroup Service:

    AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

    5

    June 20, 2015

    Fremragende!

    Alt var perfekt. der var ikke kø, og rentalcargeoups personale var allerede venter for os i lufthavnen, han var hele tiden virkelig rart!rnprisen og bilen var også ok.

    Anmeldt af:
    Selskab:

    Mr Jean-Pierre
    Europcar

    Rentalcargroup Service:

    AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

    5

    June 16, 2015

    Nex bil!

    Anmeldt af:
    Selskab:

    Mr Jeroen
    Sixts

    Rentalcargroup Service:

    AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

    4

    June 01, 2015

    Kvalitet, Billig, God Service

    Meget venlig hjælp af unge medarbejdere på zadar lufthavn. effektiv, troværdig, fremragende kvalitet biler og meget konkurrencedygtig pris! jeg gætter kun / især i lavsæsonen?

    Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
      Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller