Biludlejning Split

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Split Biludlejning

Biludlejning i Split | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Split, Kroatien

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Split, Kroatien. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Split, Kroatien.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Split Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Split, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Split Kroatien Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Split - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Split - Lufthavn Biludlejning [SPU]
  Jernbanestation
  • Split - Jernbanestation Biludlejning
   Havn
   • Split - Port Biludlejning
    Hotel Delivery
    • Split - Hotel Levering Biludlejning
     by
     • Split - Centrum Biludlejning
     • Split - Le Meridien Lav Biludlejning
     • Split - Trstenik Biludlejning

     Split Biludlejning &rejseinformation

     Populære destinationer
     Leje en bil i Split er let. Du kan finde ud af, hvem der har de bedre priser på vores hjemmeside. En bil til dig alene eller når du rejser med 6 personer, er der altid den rigtige lejebil til dig.

     Bilforsikring
     En standard kollisionskrænkelse (CDW) leveres med de fleste udlejningsbiler. Dette dækker eventuelle skader på din udlejningsbil. Det overskydende / fradragsberettigede er det beløb, som du er ansvarlig for, men nogle gange tilbyder biludlejning yderligere forsikringer for at reducere overskydende / fradragsberettigede. Se vores detaljerede lejebetingelser for at se, hvilke forsikringer der er inkluderet, og hvilke valg der er valgfri.

     Alderkrav i Split
     Minimumsalderen for at leje en bil er 21, men mange biludlejningsfirmaer anvender et ungt chaufførgebyr for chauffører i alderen 21-24. Unge chauffører kan for det meste leje mini- eller kompakte bilgrupper. Den maksimale alder afhænger af biludlejningsfirmaet. Tjek de detaljerede lejebetingelser for alderspolitikken.

     Yderligere driver (r)
     En udlejningsbil kan kun køres af hoveddriveren, men nogle gange tilbyder biludlejningsfirmaer en ekstra driver til et lille ekstra gebyr. Se vores detaljerede lejebetingelser for at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr er. Hvis du ønsker at tilføje en ekstra chauffør, skal den ekstra chauffør være til stede ved bilens afhentning, fordi han / hun også skal vise deres kørekort. Nogle restriktioner kan gælde.

     Klar, parat, start!
     Er du klar til din ferie til Split? Glem ikke at bestille en lejebil, hvis du ikke har nogen transport fra lufthavnen til din destination. Der er et stort udvalg af lejebiler på din destinations lufthavn. Vælg den bil, der opfylder dine ønsker, og start med at nyde din ferie!

     Biludlejning Anmeldelser

     Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Split Biludlejning med et gennemsnit på 9.55 baseret på 22 ratings.

     Anmeldt af:
     Selskab:

     Mr Robert
     CarTrawler

     Rentalcargroup Service:

     AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

     5

     August 05, 2016

     Stor Oplevelse

     Alt gik som planlagt, ingen problemer. da jeg plukkede bilen op, blev jeg opgraderet gratis til en bmw, fordi bilen jeg reserverede ikke var tilgængelig !!!

     Anmeldt af:
     Selskab:

     Mr kjell
     CarTrawler

     Rentalcargroup Service:

     AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

     5

     July 16, 2016

     God Service

     Var god bil og personlig var hurtig og høfligrnjeg vil leje næste år ogsåðŸ '

     Anmeldt af:
     Selskab:

     Mr Leif Roald
     CarTrawler

     Rentalcargroup Service:

     AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

     5

     July 15, 2016

     Ingen Udfordringer.

     Alt gik glat med udlejningen. fordi bilen type jeg havde reserveret var ikke tilgængelig i øjeblikket fik jeg en gratis opgradering. jeg fik tilbud om ekstra forsikring, men havde allerede købt det online, så der var ikke noget pres for at købe nogen ekstraordinær sikkerhed på stedet. thumbs up for stor renta oplevelse!

     Anmeldt af:
     Selskab:

     Ms Dora
     Sixts

     Rentalcargroup Service:

     AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

     5

     July 01, 2016

     Flere Medarbejdere

     Der var 20 personer allerede i kø, da jeg ankom, så jeg ventede på 1,5 time for at få min bil. måske kan der være flere medarbejdere i disse sommermåneder?

     Anmeldt af:
     Selskab:

     Mr Ian
     Sixts

     Rentalcargroup Service:

     AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

     5

     June 07, 2016

     Biludlejning Split - Vw Golf Tdi

     Nem ligetil samling. høflig personale. easy drop off. den eneste grund til, at jeg kun gav det 4/5 var simpelthen ned til personalet, der forsøgte at overbevise mig om at købe brændstof fra dem i stedet for fra standardstationer, og sagde, at det ville være mindst 10% billigere! ville det have været ...? jeg ved ikke. hvis det er, hvorfor ikke informere os på forhånd, så vi kan træffe en informeret beslutning om det i stedet for at det føles som en hård sælge (selvom jeg siger, jeg ved ikke, om det var). kun kritik !! andet end det, store og vil stærkt anbefale.

     Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
       Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller