Biludlejning Pula

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Pula Biludlejning

Biludlejning i Pula | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Pula, Kroatien

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Pula, Kroatien. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Pula, Kroatien.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Pula Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Pula, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Pula Kroatien Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Pula - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Pula - Lufthavn Biludlejning [PUY]
  Hotel Delivery
  • Pula - Hotel Levering Biludlejning
   by
   • Pula - Centrum Biludlejning

    Pula Biludlejning &rejseinformation

    Elektroniske Toll-enheder i Pula
    Tollveje er meget almindelige i mange lande. Du kan betale dem med kontanter eller kreditkort / betalingskort. Nogle gange tilbyder biludlejningsfirmaer elektroniske betalingsanordninger for automatisk at foretage elektroniske betalinger med dit kreditkort. Dette er en meget nem måde at overføre enhver Toll Barrier. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se, om dette tilbydes.

    Børn og babyer
    Biludlejning tilbyder også baby / barnesæde / boosters. Det er vigtigt for din baby / barn at rejse komfortabelt og sikkert. Du kan bede om et barn / barnestol / booster, når du afhenter din udlejningsbil, og den har et tillægsgebyr. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for det ekstra gebyr. Vær opmærksom på, at baby / barnesæde / boosters er underlagt tilgængeligheden af ​​biludlejningsfirmaerne.

    Hvorfor skal jeg leje en bil?
    Leje en bil kan være et godt alternativ, hvis du har brug for en bil med en masse plads, eller hvis du vil have en cabriolet til din ferie. Se venligst vores hjemmeside for konkurrencedygtige lejepriser, og sørg for at læse de detaljerede lejebetingelser.

    One-way udlejning
    Det er muligt at samle din bil i en by eller lufthavn og slippe den af ​​i en anden. Dette kaldes en envejsleje. Det er kun muligt, hvis biludlejningsfirmaet har et kontor i afhentningsstedet og afrejsestedet.Nogle gange er engangsafgiften allerede inkluderet i lejeprisen. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se om det er inkluderet eller hvis det er muligt at lave en sådan rejse.

    Kryds landegrænser
    Kryds landegrænser er ikke altid tilladt. Det afhænger hovedsageligt af beliggenheden og biludlejningsfirmaet. Når det er tilladt, har det for det meste et ekstra gebyr. For at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr er, bedes du kontrollere de detaljerede lejebetingelser. Nogle lande har begrænsninger eller er endda forbudt at krydse grænsen ind i den.

    Biludlejning Anmeldelser

    Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Pula Biludlejning med et gennemsnit på 9.78 baseret på 9 ratings.

    Anmeldt af:
    Selskab:

    Mr Martin
    Sixts

    Rentalcargroup Service:

    AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

    5

    April 20, 2015

    Perfektionere!

    Ingen kommentarer

    Anmeldt af:
    Selskab:

    Mr Zdravko
    Croatia Oryx

    Rentalcargroup Service:

    AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

    4

    March 28, 2015

    Godt

    Ingen kommentarer

    Anmeldt af:
    Selskab:

    Mrs Olga
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup Service:

    AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

    5

    August 16, 2014

    Biludlejning

    Vi måtte vente på vores bil ekstra 40 min efter at have tjekke ud form på grund af trafikpropper rundt, men resten var meget professionel, repræsentanten var venlige og hjælpsomme, særlig fordel, som fik os til at vælge dette selskab var ingen ekstra pris for tidlig afrejse, så vi vil vælge din virksomhed og udlejningsbil gruppe igen

    Anmeldt af:
    Selskab:

    Mrs Oxana
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup Service:

    AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

    5

    August 16, 2014

    Perfekt Service

    Ingen kommentarer

    Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
      Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller