Biludlejning Sendai

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 179 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 633 anmeldelser

Sendai Biludlejning

Biludlejning i Sendai | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Sendai, Japan

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Sendai, Japan. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Sendai, Japan.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Sendai Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Sendai, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Sendai Japan Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Sendai - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Sendai - Lufthavn Biludlejning [SDJ]
  Jernbanestation
  • Sendai - Tog Station East-entrance Biludlejning
   by
   • Sendai - Biludlejning
   • Sendai - Izumichuo Station Biludlejning
   • Sendai - Kakyoin Biludlejning
   • Sendai - Minami Biludlejning
   • Sendai - Omigachi Biludlejning
   • Sendai - Oroshimachi Biludlejning

   Sendai Biludlejning &rejseinformation

   Bilforsikring
   En standard kollisionskrænkelse (CDW) leveres med de fleste udlejningsbiler. Dette dækker eventuelle skader på din udlejningsbil. Det overskydende / fradragsberettigede er det beløb, som du er ansvarlig for, men nogle gange tilbyder biludlejning yderligere forsikringer for at reducere overskydende / fradragsberettigede. Se vores detaljerede lejebetingelser for at se, hvilke forsikringer der er inkluderet, og hvilke valg der er valgfri.

   Obligatoriske dokumenter til leje af bil
   For at leje en bil skal du have din kørekort mindst 1 år, et gyldigt id-kort eller pas og et kreditkort i hoveddriverens navn. Nogle steder kræver også en international kørekort. Tjek din lokale politistation eller trafikkontor for at få flere oplysninger om, hvordan du får en international kørekort.

   Frihed til at køre, hvor du vil
   Når du lejer en bil, er du fri til at køre, hvor du vil, så længe du tager de lokale trafikregler og love i betragtning. Nyd et landskab eller kør fra syne se stedet til en anden i den ønskede tidsplan.

   Kan jeg afhente min lejebil, efter at udlejningsfirmaet lukker?
   De fleste steder tillader afhentning eller afgang efter kontorstid, men det har oftest et ekstra gebyr. Se vores detaljerede lejebetingelser for at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr der er nøjagtigt.

   Er der baby / barnesæder / boosters til rådighed for mit barn / børn?
   Et barn / børnesæde / booster kan tilføjes til din reservation for maksimal beskyttelse af dine børnTjek de detaljerede lejebetingelser, hvor meget ekstra gebyr der er.

   Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
     Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller