Biludlejning Kingston

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 179 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 633 anmeldelser

Kingston Biludlejning

Biludlejning i Kingston | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Kingston, Jamaica

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Kingston, Jamaica. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Kingston, Jamaica.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Kingston Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Kingston, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Kingston Jamaica Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Kingston - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Kingston - Norman Manley Lufthavn Biludlejning [KIN]
  Hotel Delivery
  • Kingston - Hotel Levering Biludlejning
   by
   • Kingston - Centrum Biludlejning
   • Tinson - Pen Lufthavn Biludlejning

   Kingston Biludlejning &rejseinformation

   Hvilken forsikring har min lejede bil?
   Lejede biler har for det meste en standardforsikring inkluderet i lejeprisen, og nogle gange tilbyder biludlejningsselskaber muligheder for at reducere overskydende / fradragsberettigede.Tjek de detaljerede lejebetingelser for at se, om der tilbydes en fuld beskyttelse / komplet dækpakke, og hvad er netop det ekstra gebyr for det.

   Hvorfor skal jeg leje en bil?
   Leje en bil kan være et godt alternativ, hvis du har brug for en bil med en masse plads, eller hvis du vil have en cabriolet til din ferie. Se venligst vores hjemmeside for konkurrencedygtige lejepriser, og sørg for at læse de detaljerede lejebetingelser.

   Valg af den rigtige bil i Kingston
   Der er mange udlejningsbiler i Kingston. Fra billige mini- eller økonomiske biler til eksklusive eller minivans vil der altid være en lejebil til dig.Brug vores filter, hvis du har specielle krav til din bil som garanteret diesel- eller automatgear.

   Familie udlejningsbiler
   Hvis du vælger at rejse med din familie, vil du ikke ende med en lille bil, der er fuldt pakket med din bagage. Det kan være mere behageligt for alle at leje en lidt større bil til at passe til hele din bagage og passe i ethvert barn / barnestol / boostere for bedre beskyttelse.

   Leje en bil til særlige lejligheder
   Rejser til en arbejdskonvention eller bare besøger din mor? Vi tilbyder flere forskellige typer biler på vores hjemmeside. Fra små økonomiske biler til store 9 pladser.Der er en udlejningsbil til enhver lejlighed. Tjek vores hjemmeside for de bedste priser.

   Biludlejning Anmeldelser

   Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Kingston Biludlejning med et gennemsnit på 9.22 baseret på 18 ratings.

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   God Service!

   Jeg fik præcis den bil jeg reserverede (toyota yaris sedan), som var fremragende til hvad vi havde brug for. hurtig og meget professionel service. personale meget venlige. til en meget god pris betalte vi 548 usd + skat i 15 dage.

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   Brug af lejebil gruppe til at bestille en bil i kingston gjort processen let. kunder skal være opmærksomme på, at udlejningsfirmaerne ofte opkræver forsikringssatser, der er højere end annonceret. sørg for at du kan give så meget citat detaljer som muligt, så du ikke betaler ekstra.

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   Køretøj lidt gammel, bortset fra at alt var engang stor.

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   Glat Operatør

   Samlet tjeneste var fremragende. professionelt udført og venligt team på lufthavnen og på halfway tree kontorer.rnvil anbefale at tage omfattende forsikringsdækning til biludlejning.

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   4

   Check ud tog wayyy til lang og var yderst vanskeligt. jeg var der i mindst en time. jeg måtte ringe til capital one i usa for at få dem til at bekræfte, at mit kreditkort ville dække indbetalingsbeløbet. selvom det er et visa. de sagde, at visa ikke altid arbejder for dem.

   Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
     Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller