Biludlejning Nice

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Nice Biludlejning

Biludlejning i Nice | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Nice, Frankrig

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Nice, Frankrig. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Nice, Frankrig.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Nice Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Nice, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Nice Frankrig Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Nice - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Nice - Lufthavn Biludlejning [NCE]
 • Nice - Lufthavn T2 Biludlejning [NCE]
Jernbanestation
 • Nice - Tog Station Sncf Biludlejning
  by
  • Nice - Carros Biludlejning
  • Nice - Centrum Biludlejning
  • Nice - Promenade Des Anglais Biludlejning
  • Nice - Route De Grenoble Biludlejning

  Nice Biludlejning &rejseinformation

  Bilforsikring
  En standard kollisionskrænkelse (CDW) leveres med de fleste udlejningsbiler. Dette dækker eventuelle skader på din udlejningsbil. Det overskydende / fradragsberettigede er det beløb, som du er ansvarlig for, men nogle gange tilbyder biludlejning yderligere forsikringer for at reducere overskydende / fradragsberettigede. Se vores detaljerede lejebetingelser for at se, hvilke forsikringer der er inkluderet, og hvilke valg der er valgfri.

  Obligatoriske dokumenter til leje af bil
  For at leje en bil skal du have din kørekort mindst 1 år, et gyldigt id-kort eller pas og et kreditkort i hoveddriverens navn. Nogle steder kræver også en international kørekort. Tjek din lokale politistation eller trafikkontor for at få flere oplysninger om, hvordan du får en international kørekort.

  Sightseeing med din lejede bil
  Når du lejer en bil, har du frihed til at besøge alle seværdigheder, når du vil og ikke afhænger af bus- eller togplan. Ligesom dette kan du nyde dit besøg længere og rejse, når du vil. Se venligst vores hjemmeside for billige biludlejningssatser.

  Biludlejning begrænsninger i Nice
  Fra vejen, på is, er ubrede floder og / eller vandløb uden grænser med en lejet bil. Selv med en 4x4 bil. Rådgive det lokale udlejningsfirma, hvis der er nogen begrænsninger.

  Elektroniske Toll-enheder i Nice
  Tollveje er meget almindelige i mange lande. Du kan betale dem med kontanter eller kreditkort / betalingskort. Nogle gange tilbyder biludlejningsfirmaer elektroniske betalingsanordninger for automatisk at foretage elektroniske betalinger med dit kreditkort. Dette er en meget nem måde at overføre enhver Toll Barrier. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se, om dette tilbydes.

  Biludlejning Anmeldelser

  Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Nice Biludlejning med et gennemsnit på 9.67 baseret på 6 ratings.

  Anmeldt af:
  Selskab:

  Ms Jean
  Citer

  Rentalcargroup Service:

  AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

  5

  October 12, 2014

  Let!

  Hurtig, nem, god oplevelse!

  Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
    Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller