Biludlejning Corsica

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Corsica Biludlejning

Biludlejning i Corsica | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Corsica, Frankrig

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Corsica, Frankrig. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Corsica, Frankrig.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Corsica Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Corsica, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Corsica Frankrig Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Corsica - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Ajaccio - Lufthavn Biludlejning [AJA]
 • Bastia - Lufthavn Biludlejning [BIA]
 • Calvi - Lufthavn Biludlejning [CLY]
 • Figari - Lufthavn Biludlejning [FSC]
by
 • Ajaccio - Biludlejning
 • Bastia - Biludlejning
 • Bonifacio - Biludlejning
 • Calvi - Downtown Biludlejning
 • Corte - Biludlejning
 • Ghisonaccia - Biludlejning
 • Ile - Rousse Biludlejning
 • Moriani - Biludlejning
 • Porticcio - Downtown Biludlejning
 • Porto - Vecchio Downtown Biludlejning
 • Propriano - Downtown Biludlejning

Corsica Biludlejning &rejseinformation

One-way udlejning
Det er muligt at samle din bil i en by eller lufthavn og slippe den af ​​i en anden. Dette kaldes en envejsleje. Det er kun muligt, hvis biludlejningsfirmaet har et kontor i afhentningsstedet og afrejsestedet.Nogle gange er engangsafgiften allerede inkluderet i lejeprisen. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se om det er inkluderet eller hvis det er muligt at lave en sådan rejse.

Har du brug for en hånd, der bestiller en bil?
Når du har problemer, mens du booker eller skal rådgive, kan du altid kontakte os via pone eller ved live chat. Vi kan rådgive eller hjælpe dig gennem bookingprocessen. Vores telefonnummer er på vores hjemmeside.

Hvor skal du parkere din lejede bil i Corsica
Vi anbefaler at parkere din lejede bil på et sikkert sted som f.eks. En garage. Dette er sikrere for dig og din lejede bil. Nogle gange er der mulighed for at parkere din lejede bil i udkanten af ​​byen eller rejse derfra med offentlig transport. Dette vil spare dig for de dyre omkostninger ved parkering i byens centrum.

Hvor kan jeg gå med min lejede bil
Du er fri til at køre, hvor du vil med din lejede bil, så længe du holder dig til de lokale trafikregler / love. Vær en ansvarlig chauffør og ikke fart med din lejede bil. Dette kan forhindre ubehagelige overraskelser som hurtigere billetter eller endda ulykker.Husk at ikke alle udlejningsfirmaer tillader deres biler at blive taget på en færge. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se, om der er nogen begrænsninger.

Obligatoriske dokumenter til leje af bil
For at leje en bil skal du have din kørekort mindst 1 år, et gyldigt id-kort eller pas og et kreditkort i hoveddriverens navn. Nogle steder kræver også en international kørekort. Tjek din lokale politistation eller trafikkontor for at få flere oplysninger om, hvordan du får en international kørekort.

Biludlejning Anmeldelser

Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Corsica Biludlejning med et gennemsnit på 8.67 baseret på 6 ratings.

Anmeldt af:
Selskab:

Mr B.J.J.M.
Europcar

Rentalcargroup Service:

AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

4

August 02, 2014

Biludlejning Europcar

Bilen vi fik var helt ny og opfyldte de forventninger, vi havde af det. vi nød at køre det langs korsika.rnforslag til forbedring for europecar: der er mange personlige oplysninger, der er nødvendige ved registreringen, at de allerede kunne have foran. det kan reducere ventetiden i lufthavnen, når du vælger bilen!

Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
  Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller