Biludlejning Rovaniemi

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Rovaniemi Biludlejning

Biludlejning i Rovaniemi | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Rovaniemi, Finland

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Rovaniemi, Finland. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Rovaniemi, Finland.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Rovaniemi Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Rovaniemi, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Rovaniemi Finland Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Rovaniemi - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Rovaniemi - Lufthavn Biludlejning [RVN]
  Jernbanestation
  • Rovaniemi - Tog Station Biludlejning
   by
   • Rovaniemi - Centrum Biludlejning
   • Rovaniemi - Hotel Santa Claus Biludlejning

   Rovaniemi Biludlejning &rejseinformation

   Har du brug for en hånd, der bestiller en bil?
   Når du har problemer, mens du booker eller skal rådgive, kan du altid kontakte os via pone eller ved live chat. Vi kan rådgive eller hjælpe dig gennem bookingprocessen. Vores telefonnummer er på vores hjemmeside.

   Populære destinationer
   Leje en bil i Rovaniemi er let. Du kan finde ud af, hvem der har de bedre priser på vores hjemmeside. En bil til dig alene eller når du rejser med 6 personer, er der altid den rigtige lejebil til dig.

   Alderkrav i Rovaniemi
   Minimumsalderen for at leje en bil er 21, men mange biludlejningsfirmaer anvender et ungt chaufførgebyr for chauffører i alderen 21-24. Unge chauffører kan for det meste leje mini- eller kompakte bilgrupper. Den maksimale alder afhænger af biludlejningsfirmaet. Tjek de detaljerede lejebetingelser for alderspolitikken.

   Bedste lejepriser i Rovaniemi
   Brug vores hjemmeside til at sammenligne priser for Rovaniemi.Vælg sted, hent op og slip tider. En liste over tilgængelige biler vil vise og vælge den bil, der passer dig bedst. Læs de detaljerede lejebetingelser og afslut din reservation. Det kan være så simpelt.

   Kan jeg afhente min lejebil, efter at udlejningsfirmaet lukker?
   De fleste steder tillader afhentning eller afgang efter kontorstid, men det har oftest et ekstra gebyr. Se vores detaljerede lejebetingelser for at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr der er nøjagtigt.

   Biludlejning Anmeldelser

   Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Rovaniemi Biludlejning med et gennemsnit på 9.33 baseret på 6 ratings.

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Mr Ludovic
   Green Motion

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   April 01, 2016

   Perfekt servicernunder alle vejrforhold i finland

   Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
     Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller