Biludlejning Prague

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Prague Biludlejning

Biludlejning i Prague | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Prague, Den Tjekkiske republik

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Prague, Den Tjekkiske republik. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Prague, Den Tjekkiske republik.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Prague Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Prague, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Prague Den Tjekkiske republik Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Prague - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Prague - Lufthavn Biludlejning [PRG]
  Jernbanestation
  • Prag - Station Biludlejning
   by
   • Prague - Centrum Biludlejning
   • Prague - Hotel Levering Biludlejning
   • Prague - Parizska Biludlejning

   Prague Biludlejning &rejseinformation

   Fly og kør
   Uanset om du tager på forretningsrejse eller rejser til fritid; i lufthavnen kan du starte din leje lige efter at du har taget af flyet. Vi har udlejningsbiler på alle større lufthavne. Tjek vores hjemmeside for de bedste priser.

   Kan jeg afhente min lejebil, efter at udlejningsfirmaet lukker?
   De fleste steder tillader afhentning eller afgang efter kontorstid, men det har oftest et ekstra gebyr. Se vores detaljerede lejebetingelser for at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr der er nøjagtigt.

   Jeg rejser ud af mit land, men ved ikke, hvordan man kommer til min destination
   Biludlejningsfirmaer tilbyder undertiden en GPS-navigation til at køre uden problemer til din destination. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for det ekstra gebyr. Vær opmærksom på, at GPS-navigationssystemer er underlagt tilgængeligheden af ​​biludlejningsfirmaet.

   Bedste biludlejning satser
   Rentalcargroup tilbyder billige udlejningspriser for mange steder. Fra billige små biler til minivans er der altid en bil til dig. Tjek vores hjemmeside for de bedste priser.

   Yderligere driver (r)
   En udlejningsbil kan kun køres af hoveddriveren, men nogle gange tilbyder biludlejningsfirmaer en ekstra driver til et lille ekstra gebyr. Se vores detaljerede lejebetingelser for at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr er. Hvis du ønsker at tilføje en ekstra chauffør, skal den ekstra chauffør være til stede ved bilens afhentning, fordi han / hun også skal vise deres kørekort. Nogle restriktioner kan gælde.

   Biludlejning Anmeldelser

   Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Prague Biludlejning med et gennemsnit på 9.60 baseret på 25 ratings.

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Mr Desmond
   Czech Republic Budget

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   June 14, 2016

   Stor Biludlejning Oplevelse I Prag

   Lejet en bil i 10 dage i prag. prisen var rigtig, og vi blev tilbudt en gratis opgradering i størrelse af bil, fordi udlejningsfirmaet ikke havde den størrelse, vi lejede på lager.rnalt i alt en fantastisk oplevelse.

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Mr Peter
   CarTrawler

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   June 07, 2016

   Great - No Hassle-online Booking - Hurtig Service - Vil Anbefale Til F

   Jeg har reserveret bil på linje i en uge fra canada på leje + og må sige tjenesten var fremragende. hurtig, ingen problemer - clerk taler engelsk ikke noget problem. oprindeligt bookede vw golf og blev opgraderet til mondeo uden ekstra gebyr, da de ikke havde nogen golf til rådighed på det tidspunkt. bilen var ren, næsten ny. jeg er meget glad kunde og vil helt sikkert bruge den samme biludlejning agentur i en fremtid. måde at gå !!!! fortsæt det gode arbejde !!!! det tæller.rnrntak. peter

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Mr Martin
   Czech Republic Thrifty

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   May 22, 2016

   Fremragende Service

   Guys var så hjælpsomme med os.rnrnmange tak

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Mr Stephen
   Czech Republic Thrifty

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   May 16, 2016

   Superb

   Mit fly blev forsinket i 1 time. manden på det sparsomme skrivebord undskyldte mig for at få mig til at vente et par minutter og gav mig et opgraderet køretøj. virkelig tilfreds med bilen og deres service. vil helt sikkert bruge dem igen.

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Mr Adrie
   Sixts

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   May 15, 2016

   Meget Tilfreds

   Vi var for sent med online booking, så alle de normale priser biler blev allerede taget og priserne på lufthavnen prag var virkelig høj. efter at vi har fundet ud af, at busoverførsel ville tage alt for længe, ​​forsøgte vi endnu en gang online lejen .. og voila vi fandt en smart fra sixts leje for virkelig god aftale, der var straks klar. alt gik glat, bilen var helt ny, og du havde ikke en fornemmelse af, at du kørte i en smart. næste gang vil vi helt sikkert bruge det igen.

   Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
     Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller