Biludlejning Rio De Janeiro

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Rio De Janeiro Biludlejning

Biludlejning i Rio De Janeiro | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Rio De Janeiro, Brasilien

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Rio De Janeiro, Brasilien. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Rio De Janeiro, Brasilien.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Rio De Janeiro Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Rio De Janeiro, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Rio De Janeiro Brasilien Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Rio De Janeiro - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
  • Rio - De Janeiro Ap Santos D. Biludlejning [SDU]
  • Rio - De Janeiro Lufthavn Galeao Biludlejning [GIG]
by
  • Rio - De Janeiro Biludlejning
  • Rio - De Janeiro Duque De Caxias Biludlejning
  • Rio - De Janeiro Extra Niteroí Biludlejning
  • Rio - De Janeiro Madureira Biludlejning
  • Rio - De Janeiro Novo Rio Bus Station Biludlejning
  • Rio - De Janeiro Santa Cruz Biludlejning
  • Rio - De Janeiro Tijuca Biludlejning
  • Santa - Cruz Loja De Rua Biludlejning

Rio De Janeiro Biludlejning &rejseinformation

Hvor kan man leje en bil
Vi tilbyder biludlejning i de fleste byer og lufthavne over hele verden. Se på vores hjemmeside, hvis vi tilbyder udlejningsbiler i det sted, hvor du rejser til. Hvis der ikke er nogen biludlejningsfirma i den by, du ønsker at leje, bedes du se den nærmeste storby / lufthavn til din placering.

Yderligere driver (r)
En udlejningsbil kan kun køres af hoveddriveren, men nogle gange tilbyder biludlejningsfirmaer en ekstra driver til et lille ekstra gebyr. Se vores detaljerede lejebetingelser for at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr er. Hvis du ønsker at tilføje en ekstra chauffør, skal den ekstra chauffør være til stede ved bilens afhentning, fordi han / hun også skal vise deres kørekort. Nogle restriktioner kan gælde.

One-way udlejning
Det er muligt at samle din bil i en by eller lufthavn og slippe den af ​​i en anden. Dette kaldes en envejsleje. Det er kun muligt, hvis biludlejningsfirmaet har et kontor i afhentningsstedet og afrejsestedet.Nogle gange er engangsafgiften allerede inkluderet i lejeprisen. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se om det er inkluderet eller hvis det er muligt at lave en sådan rejse.

Kryds landegrænser
Kryds landegrænser er ikke altid tilladt. Det afhænger hovedsageligt af beliggenheden og biludlejningsfirmaet. Når det er tilladt, har det for det meste et ekstra gebyr. For at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr er, bedes du kontrollere de detaljerede lejebetingelser. Nogle lande har begrænsninger eller er endda forbudt at krydse grænsen ind i den.

Børn og babyer
Biludlejning tilbyder også baby / barnesæde / boosters. Det er vigtigt for din baby / barn at rejse komfortabelt og sikkert. Du kan bede om et barn / barnestol / booster, når du afhenter din udlejningsbil, og den har et tillægsgebyr. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for det ekstra gebyr. Vær opmærksom på, at baby / barnesæde / boosters er underlagt tilgængeligheden af ​​biludlejningsfirmaerne.

Biludlejning Anmeldelser

Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Rio De Janeiro Biludlejning med et gennemsnit på 9.33 baseret på 6 ratings.

Anmeldt af:
Selskab:

Mr CARLOS HERNAN
CarTrawler

Rentalcargroup Service:

AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

5

April 04, 2016

Højre

Alt som jeg havde forventet.

Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
  Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller