Biludlejning Passo Fundo

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Passo Fundo Biludlejning

Biludlejning i Passo Fundo | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Passo Fundo, Brasilien

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Passo Fundo, Brasilien. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Passo Fundo, Brasilien.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Passo Fundo Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Passo Fundo, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Passo Fundo Brasilien Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Passo Fundo - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Passo - Fundo Lufthavn Biludlejning [PFB]
  by
  • Passo - Fundo Downtown Biludlejning
  • Passo - Fundo Lufthavn Biludlejning

  Passo Fundo Biludlejning &rejseinformation

  Biludlejning begrænsninger i Passo Fundo
  Fra vejen, på is, er ubrede floder og / eller vandløb uden grænser med en lejet bil. Selv med en 4x4 bil. Rådgive det lokale udlejningsfirma, hvis der er nogen begrænsninger.

  Kryds landegrænser
  Kryds landegrænser er ikke altid tilladt. Det afhænger hovedsageligt af beliggenheden og biludlejningsfirmaet. Når det er tilladt, har det for det meste et ekstra gebyr. For at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr er, bedes du kontrollere de detaljerede lejebetingelser. Nogle lande har begrænsninger eller er endda forbudt at krydse grænsen ind i den.

  Intet kreditkortgebyr er for annullering i Passo Fundo
  Du kan annullere din reservation indtil 7 dage efter du har bestilt den. Hvis din udlejning starter på mindre end 7 dage, kan du annullere i op til 48 timer før lejen starter.Vi opkræver ikke noget kreditkort eller reservationsgebyr.

  Kan jeg afhente min lejebil, efter at udlejningsfirmaet lukker?
  De fleste steder tillader afhentning eller afgang efter kontorstid, men det har oftest et ekstra gebyr. Se vores detaljerede lejebetingelser for at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr der er nøjagtigt.

  Hvor kan jeg gå med min lejede bil
  Du er fri til at køre, hvor du vil med din lejede bil, så længe du holder dig til de lokale trafikregler / love. Vær en ansvarlig chauffør og ikke fart med din lejede bil. Dette kan forhindre ubehagelige overraskelser som hurtigere billetter eller endda ulykker.Husk at ikke alle udlejningsfirmaer tillader deres biler at blive taget på en færge. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se, om der er nogen begrænsninger.

  Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
    Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller