Biludlejning Canberra

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Canberra Biludlejning

Biludlejning i Canberra | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Canberra, Australien

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Canberra, Australien. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Canberra, Australien.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Canberra Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Canberra, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Canberra Australien Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Canberra - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Canberra - Lufthavn Biludlejning [CBR]
  by
  • Canberra - Centrum Biludlejning
  • Canberra - Fyshwick Biludlejning
  • Crowne - Plaza Canberra Biludlejning

  Canberra Biludlejning &rejseinformation

  Intet kreditkortgebyr er for annullering i Canberra
  Du kan annullere din reservation indtil 7 dage efter du har bestilt den. Hvis din udlejning starter på mindre end 7 dage, kan du annullere i op til 48 timer før lejen starter.Vi opkræver ikke noget kreditkort eller reservationsgebyr.

  Alderkrav i Canberra
  Minimumsalderen for at leje en bil er 21, men mange biludlejningsfirmaer anvender et ungt chaufførgebyr for chauffører i alderen 21-24. Unge chauffører kan for det meste leje mini- eller kompakte bilgrupper. Den maksimale alder afhænger af biludlejningsfirmaet. Tjek de detaljerede lejebetingelser for alderspolitikken.

  Biludlejning begrænsninger i Canberra
  Fra vejen, på is, er ubrede floder og / eller vandløb uden grænser med en lejet bil. Selv med en 4x4 bil. Rådgive det lokale udlejningsfirma, hvis der er nogen begrænsninger.

  International envejsbiludlejning
  Nogle gange er det muligt at lave en international envejsleje. Det afhænger af landet, beliggenheden og udlejningsfirmaet. Indtast din pick-up og drop off placering på vores hjemmeside. Hvis der vises biler, er det muligt at lave denne internationale envejsrejse.Sørg for at læse de detaljerede vilkår og betingelser for begrænsninger og eventuelle gebyrer.

  Fly og kør
  Uanset om du tager på forretningsrejse eller rejser til fritid; i lufthavnen kan du starte din leje lige efter at du har taget af flyet. Vi har udlejningsbiler på alle større lufthavne. Tjek vores hjemmeside for de bedste priser.

  Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
    Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller