Biludlejning Mar Del Plata

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Mar Del Plata Biludlejning

Biludlejning i Mar Del Plata | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Mar Del Plata, Argentina

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Mar Del Plata, Argentina. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Mar Del Plata, Argentina.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Mar Del Plata Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Mar Del Plata, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Mar Del Plata Argentina Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Mar Del Plata - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Mar - Del Plata Lufthavn Biludlejning [MDQ]
  by
  • Mar - Del Plata Centrum Biludlejning

   Mar Del Plata Biludlejning &rejseinformation

   Intet kreditkortgebyr er for annullering i Mar Del Plata
   Du kan annullere din reservation indtil 7 dage efter du har bestilt den. Hvis din udlejning starter på mindre end 7 dage, kan du annullere i op til 48 timer før lejen starter.Vi opkræver ikke noget kreditkort eller reservationsgebyr.

   Hvor kan jeg gå med min lejede bil
   Du er fri til at køre, hvor du vil med din lejede bil, så længe du holder dig til de lokale trafikregler / love. Vær en ansvarlig chauffør og ikke fart med din lejede bil. Dette kan forhindre ubehagelige overraskelser som hurtigere billetter eller endda ulykker.Husk at ikke alle udlejningsfirmaer tillader deres biler at blive taget på en færge. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se, om der er nogen begrænsninger.

   Kryds landegrænser
   Kryds landegrænser er ikke altid tilladt. Det afhænger hovedsageligt af beliggenheden og biludlejningsfirmaet. Når det er tilladt, har det for det meste et ekstra gebyr. For at finde ud af, hvor meget ekstra gebyr er, bedes du kontrollere de detaljerede lejebetingelser. Nogle lande har begrænsninger eller er endda forbudt at krydse grænsen ind i den.

   Obligatoriske dokumenter til leje af bil
   For at leje en bil skal du have din kørekort mindst 1 år, et gyldigt id-kort eller pas og et kreditkort i hoveddriverens navn. Nogle steder kræver også en international kørekort. Tjek din lokale politistation eller trafikkontor for at få flere oplysninger om, hvordan du får en international kørekort.

   Populære destinationer
   Leje en bil i Mar Del Plata er let. Du kan finde ud af, hvem der har de bedre priser på vores hjemmeside. En bil til dig alene eller når du rejser med 6 personer, er der altid den rigtige lejebil til dig.

   Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
     Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller