Biludlejning Tirana

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 179 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 633 anmeldelser

Tirana Biludlejning

Biludlejning i Tirana | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Tirana, Albanien

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Tirana, Albanien. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Tirana, Albanien.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Tirana Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Tirana, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Tirana Albanien Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Tirana - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Tirana - Lufthavn Biludlejning [TIA]
  Hotel Delivery
  • Tirana - Sheraton Hotel Italia Square Biludlejning
   by
   • Tirana - Biludlejning
   • Tirana - Hotel Hilton Inn Biludlejning
   • Tirana - Hotel Rogner Biludlejning

   Tirana Biludlejning &rejseinformation

   Hvor kan jeg gå med min lejede bil
   Du er fri til at køre, hvor du vil med din lejede bil, så længe du holder dig til de lokale trafikregler / love. Vær en ansvarlig chauffør og ikke fart med din lejede bil. Dette kan forhindre ubehagelige overraskelser som hurtigere billetter eller endda ulykker.Husk at ikke alle udlejningsfirmaer tillader deres biler at blive taget på en færge. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se, om der er nogen begrænsninger.

   International envejsbiludlejning
   Nogle gange er det muligt at lave en international envejsleje. Det afhænger af landet, beliggenheden og udlejningsfirmaet. Indtast din pick-up og drop off placering på vores hjemmeside. Hvis der vises biler, er det muligt at lave denne internationale envejsrejse.Sørg for at læse de detaljerede vilkår og betingelser for begrænsninger og eventuelle gebyrer.

   Hvor skal du parkere din lejede bil i Tirana
   Vi anbefaler at parkere din lejede bil på et sikkert sted som f.eks. En garage. Dette er sikrere for dig og din lejede bil. Nogle gange er der mulighed for at parkere din lejede bil i udkanten af ​​byen eller rejse derfra med offentlig transport. Dette vil spare dig for de dyre omkostninger ved parkering i byens centrum.

   Intet kreditkortgebyr er for annullering i Tirana
   Du kan annullere din reservation indtil 7 dage efter du har bestilt den. Hvis din udlejning starter på mindre end 7 dage, kan du annullere i op til 48 timer før lejen starter.Vi opkræver ikke noget kreditkort eller reservationsgebyr.

   Vilkår og betingelser
   For at undgå eventuelle ubehagelige overraskelser, skal du sørge for at læse de detaljerede lejebetingelser. Vilkårene varierer meget mellem biludlejningsfirmaer.Tjek vores hjemmeside for vilkår og betingelser

   Biludlejning Anmeldelser

   Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Tirana Biludlejning med et gennemsnit på 9.25 baseret på 8 ratings.

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   4

   Meget Godt

   Jeg har ikke erfaring med andre biludlejningsfirmaer i albanien, men jeg kan sige, at surprice opfylder vores forventninger og velkomne service i lufthavnen

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   5

   Bedste Pris Og Bedste Høflighed. Meget Meget God

   Bedste pris og bedste høflighed. meget meget god!!!

   Anmeldt af:
   Selskab:

   Rentalcargroup Service:

   AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

   4

   Godt Indtryk

   Hurtig og præcis service. hurtigt udfyld papir og hurtig behandling, da jeg returnerede bilen. jeg vil bestemt anbefale til mine venner.

   Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
     Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller