Biludlejning Tirana

Hvor vil du leje en bil?
 Forskellige Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Vend tilbage:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baseret på 692 anmeldelser

4.2 / 5

         

baseret på 679 anmeldelser

Tirana Biludlejning

Biludlejning i Tirana | Sammenlign priserne på alle større biludlejere i Tirana, Albanien

Rentalcargroup tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsfirmaer i Tirana, Albanien. Hvorfor bruge timer til at lave forskning, mens vi viser dig priser, flåder og lejebetingelser for alle biludlejningsfirmaer i Tirana, Albanien.

Mere end 100.000 mennesker bruger vores tjenester hvert år for at spare tid og penge på deres næste biludlejning. Lad os hjælpe dig med at finde en aftale på din næste biludlejning og se vores høje kundebedømmelse på reviewcenter.com

Tirana Biludlejning sammenligning | Vi tilbyder en pris sammenligning af alle udlejningsleverandører i Tirana, men du vælger din udlejningsbil baseret på pris, biludlejning agentur og flåde valg.

Tirana Albanien Biludlejningspartnere

Biludlejning steder i Tirana - Vælg din placering i citatboks

Lufthavn
 • Tirana - Lufthavn Biludlejning [TIA]
  by
  • Tirana - Biludlejning
  • Tirana - Hotel Hilton Inn Biludlejning

  Tirana Biludlejning &rejseinformation

  Hvor kan jeg gå med min lejede bil
  Du er fri til at køre, hvor du vil med din lejede bil, så længe du holder dig til de lokale trafikregler / love. Vær en ansvarlig chauffør og ikke fart med din lejede bil. Dette kan forhindre ubehagelige overraskelser som hurtigere billetter eller endda ulykker.Husk at ikke alle udlejningsfirmaer tillader deres biler at blive taget på en færge. Se venligst de detaljerede lejebetingelser for at se, om der er nogen begrænsninger.

  International envejsbiludlejning
  Nogle gange er det muligt at lave en international envejsleje. Det afhænger af landet, beliggenheden og udlejningsfirmaet. Indtast din pick-up og drop off placering på vores hjemmeside. Hvis der vises biler, er det muligt at lave denne internationale envejsrejse.Sørg for at læse de detaljerede vilkår og betingelser for begrænsninger og eventuelle gebyrer.

  Hvor skal du parkere din lejede bil i Tirana
  Vi anbefaler at parkere din lejede bil på et sikkert sted som f.eks. En garage. Dette er sikrere for dig og din lejede bil. Nogle gange er der mulighed for at parkere din lejede bil i udkanten af ​​byen eller rejse derfra med offentlig transport. Dette vil spare dig for de dyre omkostninger ved parkering i byens centrum.

  Intet kreditkortgebyr er for annullering i Tirana
  Du kan annullere din reservation indtil 7 dage efter du har bestilt den. Hvis din udlejning starter på mindre end 7 dage, kan du annullere i op til 48 timer før lejen starter.Vi opkræver ikke noget kreditkort eller reservationsgebyr.

  Vilkår og betingelser
  For at undgå eventuelle ubehagelige overraskelser, skal du sørge for at læse de detaljerede lejebetingelser. Vilkårene varierer meget mellem biludlejningsfirmaer.Tjek vores hjemmeside for vilkår og betingelser

  Biludlejning Anmeldelser

  Se nedenfor 5 seneste kundeanmeldelser. Vores kunder vurderede Tirana Biludlejning med et gennemsnit på 9.25 baseret på 8 ratings.

  Anmeldt af:
  Selskab:

  Mr Avraham
  surprice

  Rentalcargroup Service:

  AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

  4

  July 13, 2015

  Meget Godt

  Jeg har ikke erfaring med andre biludlejningsfirmaer i albanien, men jeg kan sige, at surprice opfylder vores forventninger og velkomne service i lufthavnen

  Anmeldt af:
  Selskab:

  Mr Giovanni
  surprice

  Rentalcargroup Service:

  AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

  5

  June 03, 2015

  Bedste Pris Og Bedste Høflighed. Meget Meget God

  Bedste pris og bedste høflighed. meget meget god!!!

  Anmeldt af:
  Selskab:

  Mr Gazmen
  Enterprise

  Rentalcargroup Service:

  AnmeldelseAnmeldelseAnmeldelseAnmeldelse

  4

  January 20, 2015

  Godt Indtryk

  Hurtig og præcis service. hurtigt udfyld papir og hurtig behandling, da jeg returnerede bilen. jeg vil bestemt anbefale til mine venner.

  Rentalcargroup.da er en del af ECOMMERCE GROUP NV., En e-handelsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter. Vores holdingselskab er baseret på de nederlandske Antiller med supportkontorer i flere lande.
    Registreret forretningssted: E-handel Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curaçao, De Nederlandske Antiller